Topçusırtı Anadolu Kalkınma Vakfı İlkokulu

Vizyon: Öğrenci yaşantılarını ön plana çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup,sürekli öğrenen ve kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, kültürel,manevi ve demokratik değerlerimizi benimsemiş bireyler yetiştirmeyi amaçlayan, takım ruhuna önem veren,bilimsel düşünceyi rehber edinmiş,çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken;onları başarılı,farklı kültürlere hoşgörülü,fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük,edebiyat,sanat ve sporla ilgili,etik değerleri benimsemiş,çevreye duyarlı,yaşam boyu öğrenen,tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş,teknolojiye ayak uydurabilen,bilgili,becerili ve özgüvene sahip,ülkesine ve tüm insanlığa yararlı,araştırıcı,üretici,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir.

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: TAŞIMALI EĞİTİM BÜNYESİNDE KOMŞU MAHALLE VE KÖYLERDEN GELEN SERVİSLER BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://topcusirtiakvilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KUZULUK TOPÇUSIRTI MAHALLESİ TOPÇUSIRTI CADDESİ NO67 AKYAZI SAKARYA

Kütüphane Kitap Sayısı :1982
Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - KUZULUK MAHALLESİ TOPÇUSIRTI CADDESİNDE YER ALMAKTADIR. 1999 DEPREMİNDEN SONRA YAPILAN BİNA ANADOLU KALKINMA VAKFI TARAFINDAN YAPILDIĞI İÇİN BU İSİMLE ANILMAKTADIR.

Adres - KUZULUK TOPÇUSIRTI MAHALLESİ TOPÇUSIRTI CADDESİ NO67 AKYAZI SAKARYA

Ulaşım YOLLAR ULAŞIMA UYGUN OLUP ULAŞIM GÜÇLÜĞÜ YAŞANMAMAKTADIR.HER SAAT BAŞI İL VE İLÇE MERKEZİNE ARAÇ BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KUZULUK TERMAL TESİSLERİNE 1KM,İLÇE MERKEZİNE 10KM,İL MERKEZİNE 35 KM UZAKLIKTADIR.